Wat is het Experience Lab?


Het Experience Lab is een plek waar je de producten en services van het COMPEIT project kan ontdekken en ervaren. Door middel van deze producten en services ervaar je de toekomst van media vandaag! Het grootste deel van de producten is zo ontwikkeld dat ze voor iedereen online te gebruiken zijn. Om onze producten en services beter te maken horen we graag wat je ervan vindt.

Wat voor producten en services?

De meeste COMPEIT producten en services zijn erop gerichten om connecties te maken tussen ruimtes, mensen en informatie. Dit kan op een directe manier door gebruik te maken van de nieuwe audio/video communicatie en het doen van gemeenschappelijk activiteiten. En op een meer indirecte manier door middel van licht, geluid en asynchrone activiteiten. Voorbeelden van nieuwe producten en services vind je in Nieuws – Nieuwe features!

Wanneer de producten en services klaar zijn om te gebruiken en te ontdekken zullen we deze aanbieden in MyLab. MyLab is nu nog leeg. Binnenkort zal hier de eerste service Shared Spaces beschikbaar komen, dus houdt MyLab goed in de gaten!

 

Wat vragen we van jou?

Niet veel! We nodigen je uit om onze producten te ontdekken, ervaren en hopen dat je er plezier aan beleeft. Wat we vragen is om ons te laten weten wat je wel en niet bevalt in het Experience Lab. Hoe kunnen we onze producten verbeteren, hoe heb je ze ervaren en welke veranderingen kunnen we doorvoeren? We vragen je om je hiervoor in te schrijven in MyLab. Geen zorgen, de vragen zijn kort en duidelijk en zorgen bovenal voor interessante updates van het Experience Lab!

 

Blijf up to date!

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden? Updates te ontvangen over het COMPEIT systeem en onze productontwikkelingen? Als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws? En wie weet, meedoen aan ons onderzoek? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dit kan je doen via Doe Mee! РNieuwsbrief

 

Tot slot,

We hopen dat je leuke ervaringen hebt in het Lab!

 

Het COMPEIT Experience Lab Team